Veel gestelde vragen

FAQ

Wat is het verschil tussen Doesjkasports online en andere aanbieders?

Het grote verschil is de persoonlijke begeleiding. Doesjka traint samen met jou. Drie kwartier lang. De oefening zijn uitgebalanceerd zodat je je hele lichaam traint. Jij hoeft niet na te denken, of te zoeken in een bibliotheek naar filmpjes.

Doesjka neemt je bij elke workout mee zodat je een stok achter de deur hebt. Elke workout is weer nieuw en heeft nieuwe oefeningen. Het lijkt alsof je je eigen personal trainer in de woonkamer hebt.

Gegarandeerd dat je na 2 maanden resultaten zult zien: je voelt je fitter, strakker en zelfverzekerder.

Past het wel bij mij?

Jazeker! De workouts zijn voor jong (vanaf 18 jaar) en oud, fit en minder fit. De oefeningen kennen een moeilijke en makkelijke variant. Beide worden duidelijk toegelicht gedurende je online workout. Na 2 maanden zul je zien dat je enorme progressie hebt gemaakt.

Kan ik overal en altijd trainen?

Ja. Dat is de kracht van het online. De app kun je bijvoorbeeld aansluiten (via HDMI of Apple TV) op je Tv en Doesjka staat als het ware bij je in de kamer en dan kun je samen trainen. Je bent slechts 2 vierkante meter nodig aan ruimte. Jij kiest het tijdstip.

Kan ik mijn vooruitgang zien?

Ja! In de app wordt bijgehouden hoeveel calorie├źn je hebt verband tijdens de workout. Bij aanvang kun je je gewicht en buikomvang invoeren en deze continu bijhouden. Zo zie je eigen progressie in de loop van de tijd.

Ik heb spierpijn en wat nu?

Spierpijn hoort erbij. Zorg dat je de workout goed volgt, die begint met een warming up en eindigt met een cool down. Blijf goed drinken.

Hoe ga ik om met blessures?

Soms is het juist goed om spieren te trainen om zo blessures te voorkomen. Raadpleeg ten alle tijden je fysio of huisarts.

Kan ik trainingen vaker doen?

Dat is niet nodig! Dit is het grote verschil en voordeel ten opzichte van andere online sportscholen; iedere training is samen met Doesjka en telkens nieuwe oefeningen. Iedere week verschijnen er 3 nieuwe workouts van 45 minuten. Samen met Doesjka doe je alle oefeningen en Doesjka doet met je mee.

Je plant zelf de 3 workouts in. De week erop worden er iedere zondag weer 3 nieuwe workouts gelanceerd.

Hoe zeg ik op?

Opzeggen kan eenvoudig door een mail te sturen aan: info@doesjkasports.nl.